dissabte, 6 d’octubre del 2012

Prou merda entre els independentistes!

Ja me n'estic cansant de la campanya de SI per fer mal a ERC (clarament, la seva voluntat és fer que CiU tingui majoria absoluta, que per això els financia):
SI proposava que, tot i anar en coalició, cadascú fes la seva campanya, amb el seu programa, i després cadascú tingués el seu grup parlamentari. SI, segons ells diuen, és una coalició en si mateixa, formada per 7 partits; així doncs, ells deixen que els seus partits facin campanyes per separat? La resposta és evident.
Per a ERC, una coalició és la defensa entre diferents partits d'un mateix valor, en aquest cas, la independència. Per a SI, una coalició és un manera de treure més vots per tenir més diputats.
Ara tots pensareu que això ho dic perquè jo milito a ERC, i és legítim, però vull que sapigueu que això és un petit resum del que he llegit a les xarxes i als diaris, i he sentit al carrer.
En Salvador Cardús va resumir-ho en una sola frase: Aquell que va néixer per dividir, viu dividint. I com va dir en Junqueras: No ens podem unir amb algú que no vol la unió.
Per acabar, us convido a buscar noticies sobre els partits indepenendentistes, per després fer-ne una reflexió: Busqueu l'únic partit independentista que llença merda sobre els altres partits independentistes. Ho trobareu fàcil...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada